Geen widgets gevonden in de zijbalk
Geen TW Classic, geen Werchter Boutique, geen Rock Werchter. Grote stilte in het Festivalpark. Maar vanaf deze week komt daar toch verandering in. Samen muziek beleven kan opnieuw. Het zal anders zijn, dat wel. Steeds zittend rond een tafeltje, altijd in -naar Werchterse normen- heel kleine setting. Donderdag opent de Rock Werchter for LIVE2020 zomerbar in het Festivalpark, aan de North West Walls site. Capaciteit: 400 personen. Er zijn deze week, wanneer Rock Werchter zou plaatsvinden, concerten van Selah Sue op donderdag, Tourist LeMC op vrijdag en Bazart op zaterdag. Zondagavond vormt de zomerbar het decor voor de grote Rock Werchter for Live2020 TV show, live te zien op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be, met muzikale gasten Emma Bale, Glints, SONS, Eefje De Visser en Arno. En dan gaat de zomer verder, ook in het Festivalpark. Want de zomerbar blijft open tot eind juli. Met vooral meer concerten. Reeds bevestigd zijn Niels Destadsbader, Arno, Het Zesde Metaal, Mama’s Jasje, Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots en Compact Disk Dummies. De ticketverkoop van de zomerbar concerten start op donderdag 2 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.
Het zomert concerten in Werchter. Vanaf 1 juli zijn buitenevenementen tot 400 personen onder strikte voorwaarden weer toegelaten. Massa-evenementen blijven tot eind augustus verboden. Maar klein kan wel. Onder de North West Walls torens is een prachtige zomerbar opgebouwd, alle geldende regels voor horeca en events respecterend. De komende maand vindt daar een reeks geweldige concerten plaats. Het aanbod is divers zoals ook de verschillende festivals in Werchter dat zijn. Leve de livemuziek. Reeds bevestigd zijn:
Donderdag 2 juli – 15:30
Donderdag 2 juli – 20:30
Vrijdag 3 juli – 15:30
Vrijdag 3 juli – 20:30
Zaterdag 4 juli – 15:30
Zaterdag 4 juli – 20:30
Zondag 5 juli – 20:00
Donderdag 9 juli – 15:30
Donderdag 9 juli – 20:30
Vrijdag 10 juli – 20:30
Zaterdag 11 juli – 20:30
Donderdag 16 juli – 15:30
Donderdag 16 juli – 20:30
Vrijdag 17 juli – 20:30
Zaterdag 18 juli – 15:30
Zondag 19 juli – 20:30
Dinsdag 21 juli – 15:30
Dinsdag 21 juli – 20:30
Vrijdag 24 juli – 20:30
Zaterdag 25 juli – 20:30
Selah Sue
Selah Sue
Tourist LeMC
Tourist LeMC
Bazart
Bazart
RW for LIVE2020 TV show
Niels Destadsbader
Niels Destadsbader
Black Box Revelation
Portland
Niels Destadsbader
Niels Destadsbader
Equal Idiots
Compact Disk Dummies
Mama’s Jasje
Arno
Arno
Arno
Het Zesde Metaal
Laatste tickets
Sold out
Laatste tickets
Sold out
Sold out
Sold out
Laatste tickets
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Tickets vanaf 2 juli
Per show zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend in pakket (4 tickets + parking ticket) aangeboden. Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 2 juli om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.
Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.
Weet meer over Live2020 via live2020.be.

Door Peter