– NIEUWE DATUM – NATHANIEL RATELIFF OP 3 NOVEMBER @ CAPITOLE GENT!

– NIEUWE DATUM – NATHANIEL RATELIFF OP 3 NOVEMBER @ CAPITOLE GENT!
Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Nathaniel Rateliff, dat zou plaatsvinden op vrijdag 24 april 2020 in Capitole Gent, wordt daarom verplaatst naar dinsdag 3 november 2020. Helaas zonder special guest Gregory Alan Isakov. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op. Meer over de nieuwe data van de tour en kersverse video voor “All Or Nothing” lees je in het persbericht hier.
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
Tickets voor deze nieuwe datum zijn beschikbaar via livenation.be.
Spreken we van Nathaniel Rateliff dan wordt dat gebruikelijk gevolgd door The Night Sweats. Dit keer echter niet. In aanloop naar de release van zijn soloalbum plant Nathaniel Rateliff met de ‘And It’s Still Alright’-tour een terugkeer naar zijn vroege akoestische dagen. Tijdens deze shows zullen vele facetten van Rateliff’s muzikaliteit aan bod komen, variërend van minimalistische momenten met alleen zijn stem en een akoestische gitaar tot songs samen met een volledige band. De setlist bevat nummers uit zijn hele catalogus en het nieuwe soloalbum dat Rateliff begin volgend jaar uitbrengt. De tour start met tal van data in theaters in de Verenigde Staten om vervolgens naar Europa te komen. Op vrijdag 24 april staat Nathaniel Rateliff met zijn ‘And It’s Still Alright’-tour, en special guest Gregory Alan Isakov, in Capitole Gent.
 .

You must be logged in to post a comment Login