Fotoverslag Tourist LeMC @ Lotto Arena en aankondiging nieuw concert!

Fotoverslag Tourist LeMC @ Lotto Arena en aankondiging nieuw concert!

TOURIST LEMC OP VRIJDAG 8 NOVEMBER IN SPORTPALEIS!

Net voor Tourist LeMC vrijdag het podium van de opnieuw uitverkochte Lotto Arena betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een gouden plaat. Met meer dan 4 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij die eerste topsingle van de plaat “Spiegel” feat. Raymond van het Groenewoud. 4 MIA-nominaties (Nederlandstalig / Solo Man / Urban / Album) bevestigen dat. Afwachten wat 7 februari brengt.

Er was echter nog meer goed nieuws: op 8 november, exact 1 jaar na de release van “We Begrijpen Mekaar”, staat Tourist LeMC in de grootste concerttempel van ’t Stad: het Antwerps Sportpaleis! De ticketverkoop start woensdag 23 januari om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Een volgend hoogtepunt in de carrière van Vlaanderen’s meest authentieke hiphopper en kleinkunstenaar.

You must be logged in to post a comment Login