Stef Kamil Carlens binnenkort in o.a. MOD, Handelsbeurs, Het Depot en De Roma!

Stef Kamil Carlens

Het was een druk voorjaar en hectische zomer voor Stef Kamil Carlens. Na de voorstelling in de Ancienne Belgique van “Stuck In The Status Quo” -zijn eerste cd onder eigen naam- triomfeerde hij met zijn kwintet op diverse festivals: van M-idzomer, Linkerwoofer en Dranouter tot Leffingeleuren.

Met zijn nieuwe cd (met de singles “The Journey Will Be Long” “Empty World”en “I’m Going Away”) keerde Stef Kamil terug naar the art of songwriting. “Stuck In The Status Quo” is een echte verhalenplaat geworden, en daarmee begaf Stef Kamil zich na tien jaar weer op vertrouwd terrein.

“De voorstellingen van Zita Swoon Group draaien altijd om interactie met andere disciplines. Dat boeit me nog steeds. Maar de instant gratification van een popsong schrijven is toch ook plezierig: je schrijft een verhaal, bedenkt er een paar akkoorden en een goeie melodie bij… et voilà.  ’t Is een heel directe discipline.”

Live mixte Carlens deze zomer songs uit het gloednieuwe  “Stuck In The Status Quo” met ouder werk uit zijn gevarieerd oeuvre (dEUS, Moondog Jr. en Zita Swoon (Group)). Ondertussen broedt hij op verse songs voor zijn volgende plaat. Deze -en andere- zal hij met plezier uit zijn hoed toveren op zijn eerste clubtour doorheen België.

Mis de afspraak met de groove, soul en het ritmisch gevoel van Stef Kamil in deze intieme zalen niet!

Tourdata
12.01.2017 Cultureel Centrum ‘s-Gravenbrakel, ‘s-Gravenbrakel (try-out) 
Verkoop via ticketmaster.be
13.01.2017 N9, Eeklo (try-out) 
Verkoop via n9.be
26.01.2018 Winterwarm, Kasterlee 
Verkoop via dewarande.be
27.01.2018 Winterwarm, Kasterlee 
Verkoop via dewarande.be
02.02.2018 Muziekodroom, Hasselt 
Verkoop via Muziekodroom.be
03.02.2018 Handelsbeurs, Gent 
Verkoop via Handelsbeurs.be
14.02.2018 Het Depot, Leuven 
Verkoop via Hetdepot.be
17.02.2018 Alter Schlachthof, Eupen 
Verkoop via Alter-schlachthof.be
22.02.2018 Reflektor, Luik 
Verkoop via Reflektor.be
23.02.2018 De Roma, Antwerpen 
Verkoop via Deroma.be

You must be logged in to post a comment Login