Met Ozzy Osbourne heeft Graspop haar eerste Headliner!

gmm-2018

België’s grootste heavy music festival Graspop Metal Meeting bulkt van trots bij de aankondiging van zijn eerste headliner voor de 23e editie. Niemand minder dan de legendarische hard rocker OZZY OSBOURNE zal tienduizenden metalheads aan het headbangen brengen als afsluiter op zondag 24 juni. De iconische frontman is één van de meest invloedrijke heavy metal zangers en tot op vandaag één van de beste live entertainers uit de geschiedenis. OZZY OSBOURNE komt met zijn ‘Farewell World Tour’ naar Graspop Metal Meeting 2018. Zijn 6e visite aan Dessel al. Op feestelijke wijze neemt hij zo officieel afscheid van zijn Belgisch publiek na een indrukwekkende carrière van vijf decennia. Meer indrukwekkende namen kondigt Graspop Metal Meeting zeer binnenkort aan. De ticketverkoop gaat van start op zaterdag 18 november om 10u via ticketmaster.been proximusgoformusic.be.

You must be logged in to post a comment Login