Deep Purple headliner op zaterdag 17 juni @ Graspop!

graspop-2017

Graspop Metal Meeting heeft opnieuw een primeur te pakken! Op zaterdag 17 juni komtDEEP PURPLE voor de allereerste keer naar de Stenehei in de Kempen. De legendarische Britse rockband is bezig aan The Long Goodbye Tour ‘inFinite’ en speelt zaterdag op de Main Stage. Eerder kondigden we al RAMMSTEIN aan als headliner voor vrijdag 16 juni.

Eind jaren ’60 stond deze legendarische Britse band met Black Sabbath en Led Zeppelin mee aan de wieg van de Britse hardrockscene. Sindsdien hebben ze meer dan 120 miljoen platen verkocht. Rockklassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time zijn stevig verankerd in het collectief geheugen. Hun debuutplaat Shades Of Deep Purple uit 1968 is ondertussen bijna een halve eeuw oud, maar de grondleggers van de hardrock staan er nog steeds. Niet langer in originele bezetting weliswaar; enkel drummer Ian Paice heeft de acht personeelswissels overleefd in het 48-jarige bestaan van de band. Samen met Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse en Don Airey zal hij op zaterdag 17 juni bewijzen waarom Deep Purple terecht een plek heeft veroverd in de Rock and Roll Hall of Fame. Hun nieuwste studioalbum ‘inFinite’ komt begin 2017 uit, met release van de eerste single op 20 januari.

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2017 zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.been proximusgoformusic.be.

Combitickets zijn momenteel al in verkoop. Dagtickets gaan in verkoop op zaterdag 17 december om 10u.

Meer ticketinfo kan je hier terugvinden: www.graspop.be/nl/tickets.

You must be logged in to post a comment Login