Lokerse Feesten komt met eerste namen!

Oranje boven: DOE MAAR én ANOUK spelen op zaterdag 5 augustus 2017op de Grote Kaai! Het legendarische DOE MAAR komt voor de eerste maal naar het festival, voor de geweldige ANOUK zal het intussen alweer 8 jaar geleden zijn.

Twee absolute toppers op één (zaterdag)avond, voor wat opnieuw een gedenkwaardige dag belooft te worden. De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen!

Belangrijk: vanaf dit jaar zijn alle ticketprijzen inclusief administratie- en transactiekosten, deze worden dus niet meer apart aangerekend.

Meer info en prijzen voor de (nieuwe) camping volgen binnenkort.

Boek een Lokerse Feesten-Bus

Kom je in groep? Met vrienden, collega’s, familie?
Koop 50 avondtickets voor 2400 euro (of 35 voor 1700 euro) en je krijgt er gratis een bus bij. Wij halen je op met de bus en brengen je terug waar je maar wil in een straal tot 100 km rond het festival!
Reserveer via marketing@lokersefeesten.be(één oppik- en drop off-plaats per bus – afstappen aan ingang Lokerse Feesten – prijzen inclusief avondtickets, kosten, btw én chauffeur – facturatie op aanvraag)

You must be logged in to post a comment Login