Anouk en Golden Earring op ROCK ZOTTEGEM!

rock-zottegem-2015

De winter is officieel nog niet eens gestart, en daar zijn de eerste namen voor de zomerfestivals al. ROCK ZOTTEGEM maakt vandaag haar eerste namen bekend! En die namen liegen er niet om. Op vrijdag 7 juli 2017 zakt Nederlands popicoon Anouk af naar Zottegem. Op zaterdag 8 juli 2017 is het de beurt aan de legendarische Nederlandse rockband Golden Earring. Het is dus even oranje boven op ROCK ZOTTEGEM 2017. Binnenkort volgen nog namen.  Meer info en tickets op www.rock-zottegem.be.

Het Nederlandse popicoon Anouk zakt op vrijdag 7 juli af naar de Zottegemse festivalweide, voor één van haar twee zomerconcerten op Belgische bodem. 2017 is het ideale jaar om de popdiva een plaatsje te geven op het gezelligste festival van Vlaansderen. Het aantal hits van de Nederlandse zangeres is niet meer te tellen. Wie wil niet meebrullen op ‘Nobody’s Wife’, ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Modern World’, ‘Woman’ of het breekbare ‘Lost’ of ‘Michel’? Bovendien bracht de Nederlandse zangeres net een nieuw album uit, ‘Fake it till we die’. Anouk wordt ongetwijfeld één van de hoogtepunten van ROCK ZOTTEGEM.

Op zaterdag 8 juli zakt Golden Earring af naar Zottegem. De oudste nog bestaande rockband van Nederland is vandaag springlevend en brengt een rits internationale hits mee naar het Zottegemse festivalpodium. Het wordt muzikaal duimen en vingers aflikken op hits als ‘Radar Love’, ‘When the Lady Smiles’ en ‘Twilight Zone’.

Organisator Kurt De Loor is alvast tevreden met de twee namen die hij kon strikken voor de 24ste editie van het festival. “Met Anouk en Golden Earring strikken we twee fantastische livebands. Beide groepen staan garant voor een schitterende live performance. Ik weet nu al dat het dak eraf gaat op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Binnenkort maken we nog namen bekend, het ziet er alvast veelbelovend uit. Zottegem en de rest van Vlaanderen mag zich opnieuw opmaken voor een fantastisch festivalweekend.”

ROCK ZOTTEGEM gaat in 2017 door op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Wie Anouk of Golden Earring aan het werk wil zien kan vanaf nu terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets. Vroege vogels kunnen voordelig een combiticket kopen. Nog tot en met 15 januari 2017 betalen ze slechts 80 euro voor een combiticket (actie earlybird). Voor een dagticket tel je 45 euro neer. Ideaal voor onder de kerstboom! Binnenkort maakt ROCK ZOTTEGEM nog een reeks nationale en internationale namen bekend.

You must be logged in to post a comment Login