Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Amerikaanse pop/punk rockers van All Time Low keren voor het eerst sinds 2015 terug naar ons land! Met nieuwe single “Sleepwalking” onder de arm en een recent aangekondigde – nu al memorabele – show in de iconische OVO Arena in Wembley, verwachten we ons aan een avond vol anthems. Op woensdag 8 maart 2023 staat de band op het podium van Trix in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 11 november om 11u via livenation.be. De multi-platina Fueled By Ramen band bracht in oktober “Sleepwalking” uit, hun eerste single sinds 2021. Hierover zegt zanger en gitarist Alex Gaskarth het volgende:

“Sleepwalking is a reflection on time spent away from whatever it is that makes you feel alive, on time lost to the weight of dragging feet and drifting thoughts. As we were working on this song, we considered our place in a changing world. We realized just how affected we were as individuals by time spent away from our most familiar life-lines, and how grateful we are now to come together with those people, places and things… our friends, families, touring, shows, art and the energy and perspective that comes with real, raw connection. Our time spent away from our most beloved dreams felt like being on cruise-control, going through the motions in a trance. We are so grateful to be here now, sharing this song, this sentiment, this energy, and most of all this band with you. Thank you for being here and for being with us as we continue this journey together.”

Over de jaren heen veroverde All Time Low onmiskenbaar een plekje in de pop, punk en rock cultuur. Het kwartet uit Maryland – bestaande uit Alex Gaskarth (vocals, gitaar), Jack Barakat (gitaar, backing vocals), Zack Merrick (bas, backing vocals) en Rian Dawson (drum, percussie) – stond eerder al aan de top van de Amerikaanse hitlijsten en verkocht wereldwijd meerdere arena’s uit. Niet minder dan vijf opeenvolgende albums haalden de top tien van de ‘Billboard Top 200’ en het album ‘So Wrong, It’s Right’ werd uitgeroepen tot een van de ’50 Greatest Pop Punk Albums’, aldus Rolling Stone. In 2020 bereikten ze met langspeler ‘Wake Up, Sunshine’ – inclusief single “Monsters” featuring blackbear, hun grootste hit tot nu toe – een nieuw hoogtepunt. “Monsters” stond maar liefst 18 weken op #1 in de Billboard Alternative Airplay Chart en katapulteerde zo tot de langst genoteerde #1 ooit in het moderne rock genre. Met “Sleepwalking” gaat All Time Low een nieuw tijdperk in, live aan het werk te zien op het podium van Trix in Antwerpen.


Tickets voor het concert in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 november om 11u via livenation.be aan €30, inclusief servicekosten.

Door Peter