Jessie Reyez op woensdag 25 januari 2023 @ Trix!

jessie-reyez

Jessie Reyez straalt. Als geen ander weet de Canadese singer-songwriter haar ervaringen en avonturen, met een uitzonderlijke portie empathie, te vertalen naar pure kunst. Dat beaamt ook Billie Eilish – wiens voorprogramma in het Antwerps Sportpaleis eerder dit jaar verzorgd werd door Reyez. Op woensdag 25 januari 2023 keert Jessie Reyez terug naar Antwerpen, ditmaal te bewonderen op het podium van Trix voor haar grootste Belgische headline show tot nog toe. Tickets voor ‘THE YESSIE TOUR’ zijn te koop vanaf vrijdag 23 september om 10u via livenation.be en trixonline.be.

Na het uitbrengen van twee veelgeprezen EP’s (‘Kiddo’ & ‘Being Human In Public’) bracht de Grammy-genomineerde singer-songwriter Jessie Reyez in maart 2020 haar debuut ‘Before Love Came To Kill Us’ uit. Het leverde haar een resem lovende recensies, meer dan 1,2 miljard wereldwijde streams, de titel van Top Female Debut Album en Top R&B Album van 2020 op en eindigde in de top 5 van Billboard’s R&B album chart. Reyez werd zo – en terecht – gekatapulteerd tot een wereldwijd fenomeen.

Op 16 september, verschijnt met ‘YESSIE’ de langverwachte opvolger. Genoemd naar haar eigen familiale bijnaam, geeft het ons een glimp van de intimiteit van dit project. Reyez voelt in alles diep en oprecht. Precies waarom fans zo van haar houden.

Tickets voor het concert in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 september om 10u via livenation.be en trixonline.be aan €25,50 en €23,50 inclusief servicekosten.

You must be logged in to post a comment Login