Gabriels kondigt debuutalbum ‘Angels & Queens’ aan!

gabriels
Gabriels kondigt zijn debuutalbum ‘Angels & Queens‘ aan. Het trio uit Los Angeles brengt de plaat in twee delen uit, waarvan het eerste deel al op 30 september verschijnt, maar het nog wachten is tot maart 2023 voor deel twee. Gelijktijdig met de albumaankondiging, is de gelijknamige single ‘Angels & Queens’ verschenen.
.
Presave

.

‘Angels & Queens’ is geproducet in Los Angeles door GRAMMY Award winnaar Sounwave, die eerder al werkte met Kendrick Lamar, Chloe x Halle en Beyonce. Het album is een unieke zoektocht naar liefde en verlies vanuit de verschillende perspectieven van het trio. Eigenlijk wilde Gabriels het album pas volgend jaar uitbrengen, maar van zodra het eerste deel was opgenomen, konden ze niet wachten om het te delen met de wereld.

 “Our debut album ‘Angels & Queens’ is a unique exploration of love and loss from each of our differing perspectives. We were planning to release our album next year, but got the opportunity to collaborate with some of the most amazing people who initially were strangers, but within weeks became family in the most mind blowing process.” – Gabriels

TRACKLIST
Angels & Queens
Taboo
Remember Me
If You Only Knew
To The Moon And Back
The Blind
Mama

OVER GABRIELS

Gabriels bestaat uit gospel zanger Jacob Lusk, producer en toetsenist Ryan Hope en producer, componist en violist Ari Balouzian. Het trio, dat vernoemd is naar St. Gabriels Avenue, de straat waar Ryan Hope opgroeide, brak door in 2018 tijdens een serie van modehuis Prada, waarin de track ‘Loyalty‘ te horen was.

Het R&B-soul-rock collectief bracht in 2021 twee indrukwekkende EP’s uit: ‘Love And Hate In A Different Time‘ en ‘Bloodline‘. De band speelde uitverkochte shows in Londen en stond afgelopen jaar onder andere op Glastonbury en in de Ancienne Belgique.

You must be logged in to post a comment Login