Altın Gün op 11 april 2023 @ De Roma Antwerpen!

altin-gun

Dat Altın Gün een geweldige op-dreef-zijnde live sensatie is, hebben ze de afgelopen jaren al op een veeltal aan festivals bewezen (o.a. Rock Werchter, Coachella, Primavera Sound, Lowlands). In het voorjaar van 2023 trekt het Amsterdamse collectief met een opwindende nieuwe show Europa rond, alvorens in de zomer naar Amerika te verkassen. Op dinsdag 11 april houdt de band halt in één van de mooiste concertzalen in ons land, De Roma in Antwerpen.

Altın Gün ontstaat wanneer Jasper Verhulst gefascineerd raakt door Turkse psychedelische folk uit de jaren 70. Klanken die uitgestorven zijn. Hij wil de muziek een tweede leven geven en gaat op zoek naar bandleden. In 2018 komt hun eerste langspeler ‘On’ uit, die bol staat van de psychedelische grooves en hypnotiserende synths. Intussen werkt de band hard aan een vierde album, dat op 10 maart moet verschijnen. De nieuwe muziek wordt gevolgd door een nieuwe show. Niet te missen!

Tickets voor het concert in De Roma zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 augustus om 10u via livenation.be en kosten €25 en €23 inclusief servicekosten.

You must be logged in to post a comment Login