DOEL FESTIVAL 2022 krijgt definitieve vergunning!

img_7878

Doel Festival heeft een definitieve vergunning gekregen van de gemeente. Het elektronische muziekfestival zal wel degelijk plaatsvinden op zaterdag 17 en zondag 18 september.

Doel Festival kan rekenen op een uitgebreid mobiliteitsplan. Gedurende het hele weekend zullen er gratis shuttlebussen ingezet worden tussen Antwerpen, Beveren en het festivalterrein om bezoekers vlot naar en van het festival te vervoeren. De organisatie voorziet drie hectare parkeergelegenheid voor bezoekers die beslissen om met de auto te komen.

Daarnaast draagt Doel Festival financieel bij aan de politie van Beveren, waardoor er gegarandeerd voldoende politiecontroles aanwezig zullen zijn. Tenslotte worden er extra veiligheidsstewards ingeschakeld die de terreinen, omgeving en parking zullen bewaken.

Verwacht geen gigantische podia, vuurwerk en randanimatie. De organisatie wenst nog niet te veel prijs te geven, maar Doel Festival blijft bewust een kleinschalig festival met een eenvoudige, kwalitatieve productie die naadloos inspeelt op de unieke architectuur van de gemeente.

Deze eerste editie van Doel Festival zal een positief begin zijn van een mooi verhaal, met het prachtige polderdorp Doel in de hoofdrol.

LINE-UP

808 Bantou – Adi – Adriaan de Roover – Arno Lemons – Aroh – Aso Asin – Bass Toast – Bayny – Ben Buitendijk B2B Vand – Best Served Cold (Swet, Hofmann & Yela) – Ceephax Acid Crew (live) – Cleveland – Driss Bennis – DJ Dustin – DJ Nobu – Donato Dozzy – Dyed Soundorom & Evan Baggs – Emily Jeanne – Evight Morker – Fais Le Beau & Viera – Fanklub DJs – FBQ – GiGi FM – Hame (live) – Héctor Oaks – Hill Men – John Noseda – Kato De Vidts (live) – Kim Kenis – Lil Lawaw – Lola Haro – Mankiyan – MCMLXXXV – Menica – Nosedrip – Ogazón – Orion (live) – Pattrn – Phara – Postelein – Sapphire Slows (live) – Seduction aka Phrex – Shifted – Soela – Sonora Ventura Soundsystem – Suze Ijó – Sweely – Van Anh – Walrus & Penelope – XDB – Zouzibabe

DOEL Festival
17 & 18 september 2022
Doel, België

www.doelfestival.be
https://www.facebook.com/doelfestival/
https://www.instagram.com/doelfestival/

You must be logged in to post a comment Login