Geen widgets gevonden in de zijbalk

Whisper Festival slankt af. Organisatoren Live Nation en OLT Rivierenhof schrappen de tweede dag van hun nieuwe festival door tegenvallende ticketverkoop. Ze laten het festival evenwel niet los en gaan voor de nieuwe kans. Een reeks concerten en talks die op zondag 28 augustus gepland stonden worden doorgeschoven naar zaterdag 27 augustus. Minder is meer.  Er zijn nog tickets voor Whisper te koop via whisperfestival.be.

Het programma van Whisper krijgt een update. Het muzikale luik bestaat uit:

 • Anna B Savage
 • Charlie Cunningham
 • James Holden & Wacław Zimpel
 • Joep Beving
 • Penguin Cafe
 • Smerz
 • The Weather Station

Op de Sprookjesweide is er ruimte voor talks met:

 • Agnes Wené x Ignace Schops over natuur als therapie
 • Hind Eljadid over kwetsbaarheid
 • Ianthe Mosselman en Karen Thijs over moederschap
 • Kids With Buns x Wel Jong VZW over eenzaamheid binnen de queer community
 • Lost & Co over rouw
 • The Human Link over stress en zelfzorg
 • Tamara Lindeman x Manu Busschots over climate depression

Ayco Duyster en Maite Goossens zijn hosts van Whisper.

Organisator Jan Smeets: “Het is zeker geen makkelijke beslissing geweest. Maar we grijpen de kans om dit mooie project dat Whisper is op te starten. We willen dit niet loslaten.” Mede-organisator Eric Smout treedt bij: “We kunnen een deel van de optredens en talks naar zaterdag 27 augustus doorschuiven. De ticketkopers winnen.”

Het intiem festival vindt plaats in het mooiste park van Antwerpen. Whisper focust op kwetsbaarheid. Even niet knallen en gaan, maar luisteren en stilstaan. Dat is Whisper. Breekbare indie, esoterische elektronica en verstillende neo klassiek vormen het muzikale luik. Op de Sprookjesweide is er -tijdens de changeovers in OLT- ruimte voor gesprek rond breekbaarheid. Dit luik van het festival is gratis toegankelijk en is zowel complementair aan het OLT als op zichzelf staand.

Mens sana in corpore sano! Trouw aan zichzelf is Whisper trots om zijn festivalbezoekers een 100% vegetarisch & veganistisch culinair aanbod te voorzien in het OLT.

Tickets voor Whisper zijn te koop via whisperfestival.be. Tickethouders worden via mail gecontacteerd. Dagtickets van zondag worden geldig gemaakt voor zaterdag. Wie een combiticket had gekocht geniet van een gedeeltelijke terugbetaling. Houders van een dagticket voor zondag die verhinderd zijn op zaterdag kunnen een terugbetaling vragen.

Door Peter