Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het Afrobeats-fenomeen komt naar België! Gewapend met zijn eerste album en talrijke hits, verovert Rema de internationale podia en kondigt hij een Europese tournee aan die op 13 oktober 2022 in La Madeleine in Brussel neerstrijkt.

Op 22-jarige leeftijd is Rema (echte naam Divine Ikubor) snel uitgegroeid tot een van de belangrijkste namen in de new wave van Afrobeats-sterren. Zijn debuut-EP ‘Iron Man’ – met daarop ook de track “Dumebi” – komt uit in 2019 en katapulteert het jonge Nigeriaanse wonderkind in de schijnwerpers, oogst lof van Rihanna, Drake, Skepta en FKA Twigs en belandt zelfs op de playlist van president Obama. In maart brengt Rema zijn langverwachte debuutalbum ‘Rave & Roses’ uit en bewijst hij zijn talent voor het schrijven van onstuitbare hits als “Calm Down”, “Soundgasm” en “Time N Affection”. Het album bevat ook een mooie selectie gasten, waaronder de Amerikanen Chris Brown en 6LACK, de Britse rapper AJ Tracey en de Franse zangeres Yseult. Zie Rema op 13 oktober in La Madeleine!

START TICKETVERKOOP: donderdag 14 juli, 10u via livenation.be
TICKETPRIJS: € 31,20 (incl. servicekosten)

Door Peter