Geen widgets gevonden in de zijbalk

Maan speelt op 5 november in Trix Antwerpen. De Nederlandse zangeres laveert moeiteloos tussen verschillende stijlen zonder zichzelf te verliezen. In december staat ze in de Ziggo Dome (Amsterdam), maar eerst passeert ze in Trix Antwerpen om het publiek te doen zweven in haar universum. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 6 juli 10:00 via trixonline.be.

Maan de Steenwinkel wint in 2016 The Voice of Holland en sindsdien is de zangeres uit Utrecht een fenomeen in Nederland. Ze mag al heel wat hits op haar palmares schrijven: ‘Hij Is Van Mij’, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’, ‘Zo Kan Het Dus Ook’, ‘Als Ik Je Weer Zie’, ‘Leven’, en met ‘Blijven Slapen’ (samen met Snelle) gaat ook België helemaal overstag. Haar stijl vastpinnen is moeilijk, want ze jongleert probleemloos met verscheidene genres. Maan speelt op de mainstage van Pinkpop een zinderende en emotionele show die over alle tongen gaat, en intussen is haar concert in Ziggo Dome ook bijna uitverkocht. Dé uitgesproken kans om de Nederlandse nog te zien in een kleinere zaal voor ze in België evengrote potten breekt.

Tickets via trixonline.be

Door Peter