Geen widgets gevonden in de zijbalk

HEAR HEAR!, het nieuwe eendagsmuziekfestival op de festivalweide van Pukkelpop met o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar op de affiche, maakt vandaag haar uurschema en podiumindeling bekend. Op de website www.hearhear.be kan je terecht voor alle details en de juiste indeling van de drie podia.

De Pukkelpop Marquee vormt het hoofdpodium (WAH WAH) op HEAR HEAR!. Passages van o.a. The National, Eels, The Streets of dEUS bewezen in het verleden al meermaals dat deze tent, die ruim 15.000 bezoekers aankan, garant staat voor een intense concertbeleving.

Daarnaast kunnen bezoekers terecht in de tenten GIMME GIMME en YEAH YEAH. Drie podia, en dus geen vier, zoals eerder aangegeven. KNOCK KNOCK mag nog minstens een jaartje terug in de koelkast.

Er werd de jongste weken hard gewerkt aan de programmatie”, verduidelijkt woordvoerder Frederik Luyten. “De uitbouw van een nieuw event brengt heel wat uitdagingen met zich mee, maar het programma ligt nu in zijn definitieve plooi. We kijken er heel hard naar uit om deze line-up, die toch wel gezien mag worden, los te laten op het publiek.

Om praktische redenen kunnen Eefje de Visser, Meskerem Mees en Vitalic er niet meer bij zijn, maar ze tekenen een kleine week later wel present op Pukkelpop.

OOK VIP TICKETS BESCHIKBAAR

Tickets voor HEAR HEAR! kosten 95 euro en zijn te koop via de website. Wil je graag toegang tot de exclusieve VIP Lounge aan het festivalterrein betaal je 145 euro.
HEAR HEAR! gaat door op zondag 14 augustus (dag nadien is een feestdag) op de festivalweide in Kiewit, Hasselt.

Door Peter