Triggerfinger speelt eerste show in bijna 3 jaar in muziekclub N9!

Triggerfinger

Op donderdag 23 juni komt Triggerfinger naar muziekclub N9 in Eeklo voor een try-out. Het zal de eerste keer in bijna 3 jaar zijn dat de band nog eens live op een podium staat. Het is niet toevallig dat Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul voor N9 kiezen. Een statement van de band:

“Muziekclub N9 staat al sinds mensenheugenis bekend voor goeie muziek, gedurfde, avontuurlijke boekingen, maar ook voor een warme ontvangst, een professionele omkadering en een warm, geïnteresseerd publiek dat verder kijkt en luistert dan your average dagschotel.

Het is dan ook treurig om te horen dat deze club misschien niet langer ondersteund wordt vanuit de Vlaamse Overheid. N9 kreeg een positief voorlopig advies maar nog geen centen… het geld is op. Een consequente, jarenlange werking wordt daardoor mogelijk abrupt geaborteerd.

Met Triggerfinger hebben we in onze vroege jaren kansen gekregen om onze kunstjes te vertonen op de planken van N9. Daarvoor zijn we dankbaar, en we willen graag een hart onder de riem steken van deze bende muziekminnende mensen uit Eeklo.

Daarom dat we met plezier naar Eeklo komen om na twee jaar pauze een van onze eerste shows precies daar te spelen.

Zie het als een teken van appreciatie, een hart onder de riem.

Wij kijken vooral uit om terug eens gas te geven, live voor een publiek dat er net zoveel goesting in heeft als wijzelf.

Tot in de N9!”

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 19 mei 2022 om 11:00

You must be logged in to post a comment Login