Rage Against The Machine op donderdag 1 september 2022 @ Sportpaleis!

foto-prezly-ratm

Rage Against The Machine kondigt vandaag het Europese deel van hun wereldwijde “Public Service Announcement” headline tour aan die dit najaar plaatsvindt. De tour is de eerste van de iconische band uit LA sinds 2011 en brengt hen naar het Sportpaleis in Antwerpen op donderdag 1 september 2022. Opruiend rapduo Run the Jewels (Killer Mike & El-P) is special guest. De ticketverkoop start vrijdag 29 april om 10u via livenation.be.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation voorverkoop start maandag 25 april om 10u en eindigt op woensdag 27 april om 18u of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Rage Against The Machine werd opgericht in LA in de vroege jaren ’90 door zanger Zack de la Rocha, gitarist Tom Morello, drummer Brad Wilk en bassist Tim Commerford. De band wordt geprezen voor hun felle anti-establishment sound waarin hiphop, punk en thrash samensmelten. Met tijdloze singles als “Killing In The Name”, “Bombtrack” en “How I Could Just Kill A Man” die anno 2022 nog steeds resoneren bij de mensen is de band klaar voor een niet te missen show in Antwerpen!

Run the Jewels – Brooklyn’s El-P en Atlanta’s Killer Mike – zijn van een underground rapproject en een op papier onwaarschijnlijke combo uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. Als headliner op festivals, als favoriet bovenaan lijstjes van critici. Het duo scoorde al meerdere Grammy-nominaties, voorzag films van soundtracks en kan inmiddels 4 albums op de teller noteren waarvan enkele opmerkelijke collabs bevatten.

Tickets vanaf vrijdag 29 april om 10u via livenation.be.

You must be logged in to post a comment Login