Lianne La Havas en Arsenal naar OLT Rivierenhof @ Antwerpen!

lianne-la-havas

Soul, folk en een vleugje indie. Doe daar heerlijke akoestische gitaarvibes bij en je hebt de unieke sound van de Engelse singer-songwriter Lianne La Havas. Daags voor ze op het uitverkochte Rock Werchter staat, komt de Britse schone op woensdag 29 juni voor haar eerste headline show in lange tijd naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 22 april om 11u via livenation.be.

De jonge La Havas vond en zocht haar inspiratie bij Nina Simone en Lauryn Hill. Twee invloeden die je duidelijk terughoort op haar debuut Is ‘Your Love Big Enough?’ (2012). Een debuut dat zo insloeg, dat het haar het voorprogramma van Bon Iver opleverde, een nominatie voor de BBC’s Sound of 2012 én samenwerkingen met kleppers als Prince en Alt-J.

La Havas volgde in 2015 haar debuut op met ‘Blood’. Een album dat meteen goed was voor twee nummer één hits en een Grammy-nominatie. Na een korte pauze stond La Havas er on 2020 weer, sterker dan ooit. Op dat laatste album, Lianne La Havas, keert haar unieke en herkenbare stijl terug. En dat terwijl ze zich van haar intiemste kant toont en kwetsbaar opstelt.

 “A polished guitarist and an inventive songwriter who fuses soul, jazz, RnB, and folk” — The New Yorker

Arsenal Op donderdag 18 augustus 2022 in OLT Rivierenhof in Antwerpen

Saudade! Melvin! Estupendo! Animal! Arsenal is een wereldgroep met kosmopolitische songs. Niet alleen tastten Hendrik Willemyns & John Roan steeds de wereld af op zoek naar interessante geluiden, net als de wereld blijft de band evolueren en zoeken naar nieuwe manieren om hun energie te kanaliseren. Van Afrikaanse ritmes, Braziliaanse batucadas tot slepende electro-rock… In het Engels, Portugees of Lingala… Het pompt, bruist en baant zich een weg in de jungle… Die van OLT Rivierenhof in Antwerpen op donderdag 18 augustus. De ticketverkoop start vrijdag 22 april om 11u via livenation.be.

Iets om naar uit te kijken, want een OLT-zomer is niet compleet zonder Arsenal op het podium daar. De band heeft zijn reputatie van onovertroffen liveband hoog te houden. Van hun waanzinnige concertreeks in de zomer van 2019 in het OLT spreken ze nog in Antwerpen…

You must be logged in to post a comment Login