Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). De afgelopen periode kondigden we met trots al een volwaardig festivalprogramma aan van ruim 30 nationale en internationale headliners zoals onder andere de Editors, Within Temptation, Martin Solveig, Son Mieux, Goldband, Ramkot,
Lucas & Steve en Antoon. Bekijk de volledige line-up hier.

LINE-UP COMPLEET

Met de toevoeging van nog eens negentien toffe acts maken we de line-up van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst) compleet. Naast de eerder aangekondigde namen zullen ook StarsailerSylvie Kreusch, $hirakBob Vylan, Bad NervesBeachdogIst IstPrins S & De GeitTramhausRheaGoe Vur In Den OttoJack FrancisThe AnaestheticsMax HorakRites, Young VillianDe Nieuwe LichtingVision Machine en Cloudsurfers optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK.

KAARTVERKOOP IS GESTART

De kaartverkoop voor VESTROCK 2022 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl/tickets. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

Door Peter