Blues peer komt met eerste namen!

bp-1

Met o.a. 10cc, Danny Vera, Cedric Burnside, Robert Finley, King Solomon Hicks, Boogie Beasts, Laurence Jones, Roland Van Campenhout, The Bluesbones, ILA, The Sheepdogs, Sugaray Rayford, Nick Waterhouse en Southern Avenue wordt het weer feest in Peer!

 

Zon, muziek, voeten in het gras, een pintje in de hand. Het festival herrijst onder een nieuwe organisatie uit haar assen. We hebben voor deze eerste nieuwe editie kosten nog moeite gespaard om jullie te verwennen met allemaal top acts uit binnen- en buitenland. Genieten!

 

Vrijdagavond 3 juni (gratis inkom!) komen er een viertal bands on stage. Zaterdag 4 en zondag 5 juni worden volwaardige festivaldagen, met telkens een tiental bands over twee podia.

 

Check de voorlopige line-up. 

 

Overe enkele weken meer nieuws over het vervolg van de affiche, met nog een aantal mooie kleppers erbij!

You must be logged in to post a comment Login