Gojira & Special Guests verplaatst naar 5 juli @ Vorst Nationaal!

gojira
Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Gojira in Vorst Nationaal, dat zou plaatsvinden op 28 februari 2022, uitgesteld naar 5 juli 2022.
.
Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.
 .
Bericht van de groep:
We cannot express how much we appreciate your continued patience and support while we worked through last month’s postponement.
Despite our best efforts to resume touring this month, the continued uncertainty in various territories has left us with no other choice but to reschedule the remaining dates of the tour as well.
In light of this unfortunate news we are pleased to share the rescheduled dates for the entire European Tour.
All tickets for the original show dates are valid and for  additional information please visit www.gojira-music.com.
 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Gojira is terug! “Fortitude”, hun zevende album is beschikbaar sinds april, de perfecte gelegenheid voor het death metal kwartet om hun nieuwe internationale tournee aan te kondigen, die ook stopt in Brussel, op 28 februari in Vorst Nationaal!
Nadat ze in 2016 het briljante zesde album “Magma” uitbrengen, in de zuiverste traditie van progressive metal, slaat Gojira opnieuw hard toe met hun nieuwste opus “Fortitude”, dat krachtig, explosief en strijdvaardig is. Trouw aan hun overtuigingen schommelen de broers Joe en Mario Duplantier samen met kompanen Christian Andreu en Jean-Michel Labadie, met talent en elegantie tussen gitaren, percussie, sierlijke melodieën en kosmische sferen. Als eerste Franse metalband met een ongezien succes in de Verenigde Staten, reist Gojira met succes de grootste podia ter wereld af om hun steeds groter wordende schare fans te ontmoeten. Ontdek hun onnavolgbare stijl tussen death metal, progressive metal en groove metal live op 28 februari in Brussel! Geflankeerd door special guests Alien Weaponry en Employed To Serve, dat belooft!
MAANDAG 5 JULI, 11U

You must be logged in to post a comment Login