Nog meer nieuwe namen voor VESTROCK 2022!

vestrock-2022

Nog vier maanden en dan is het ein-de-lijk weer zover: VESTROCK 2022! Op 3, 4 en 5 juni vindt alweer de 11e editie plaats op het prachtige eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). De organisatie kondigt vandaag opnieuw een reeks mooie nieuwe namen aan:

Eerder werden Editors, Within Temptation, Wolfmother, Snelle & De Lieve Jongens Band, Son Mieux, Lucas & Steve en vele anderen al aangekondigd, bekijk de volledige line-up hier. In de komende periode zullen nog meer grote en kleine namen aangekondigd worden. Stay tuned!

KAARTVERKOOP IS GESTART

De kaartverkoop voor VESTROCK 2022 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

You must be logged in to post a comment Login