The Stranglers op woensdag 28 september naar het Depot!

the-stranglers-photo

Iconische punk met een ‘no bullshit’ attitude!

The Stranglers, gevormd in 1974, werden al snel omarmd in de punk scene met hun rauwe ‘no bullshit’ attitude. Ze konden het genre weliswaar overstijgen door hun muzikaal vakmanschap en creëerden zo een uniek geluid, eigen aan henzelf. Hun eerste drie albums (‘Rattus Norvegicus‘, ‘No More Heroes‘ en ‘Black and White‘) brachten ze uit in een tijdspanne van dertien maanden en scoorden talloze hit singles. In 2021 lieten ze meest recente album ‘Dark Matters‘ op de wereld los. Enkele muziekrecensenten beschouwden deze worp als ‘de beste Stranglers-muziek in veertig jaar’.

Dankzij hun sound, dat een briljante melodische ‘touch’ combineert met een donkere agressie en een moeiteloze cool, zijn The Stranglers uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke bands uit het punk era! 

Dit is een Covid Safe Ticket-concert. Om toegang te krijgen tot dit concert heb je naast een geldig concertticket ook een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig. Weet meer via deze link.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login