W-Festival heeft haar affiche al helemaal klaar!

w-fest-2022

Spectaculaire affiche 6de editie van Wave/Synth pop-festival W-Festival (BE), nu volledig met toevoeging van Sheila E, Arrested Development, Kid Creole and The Coconuts, Stereo MC’s, The Lightning Seeds, Scritti Politti, Christopher Coress, Paul Carrack, Soulsister.

Reeds bevestigd o.a. : Bauhaus, Fiction Factory, Squeeze, The Animals, Nits, Alphaville, Level 42, The Proclaimers, UB40 Featuring Ali Campbell (in memory of Astro), Tony Hadley, ABC, Cock Robin, Deacon Blue, Anne Clark, Thompson Twins’ Tom Bailey, Belinda Carlisle, Go West, Heaven 17, Hot Chocolate, Holly Johnson E.V.A.

Woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus 2022 in Oostende (BE) Pre-sale tickets tot 10-1-2022 te koop via de website www.w-festival.com

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en W-Festival voegt alvast de volgende en final 9 glamoureuze topnamen toe aan zijn spectaculaire affiche: Sheila E, Arrested Development, Kid Creole And The Coconuts, Stereo MC’s, The Lightning Seeds, Scritti Politti, Christopher Cross, Paul Carrack en Soulsister. Tevens is er een programmawijziging: Big Country verhuist vanwege praktische overwegingen van donderdag 25 augustus naar woensdag 24 augustus.

Hiermee is het programma van de 6 e editie van het W-Fest, dat van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus 2022 plaatsvindt, helemaal volledig. Dit even bijzondere als unieke ‘80s/’90’s evenement wordt ook in 2022 op de prachtige locatie van het Klein Strand in Oostende georganiseerd.

Eerder kondigde de organisatie al onder meer de volgende namen aan: Holly Johnson, Bauhaus, Fiction Factory, Squeeze, The Animals, Nits, Alphaville, Level 42, The Proclaimers, UB40 Featuring Ali Campbell (in memory of Astro), Tony Hadley, ABC, Cock Robin, Deacon Blue, Anne Clark, Thompson Twins’ Tom Bailey, Belinda Carlisle, Go West, Heaven 17, Hot Chocolate e.v.a.

De line-up per dag tot nu toe is als volgt:

Woensdag 24 augustus 2022 (kick off-dag W-Festival 2022) Bauhaus, Anne Clark, Scritti Politti, Big Country , Fiction Factory, The Kids
Donderdag 25 augustus 2022 Squeeze, Christopher Cross, The Lightning Seeds, Paul Carrack, Soulsister, The Animals, Nits Afsluiter in The Dancehall met een DJ-set van Martin Kemp (Spandau Ballet)
Vrijdag 26 augustus 2022 Alphaville, Jeanne Mas, Level 42, Kid Creole and the Coconuts, The Proclaimers, Stereo MC’s, Living In A Box, Jo Lemaire
Zaterdag 27 augustus 2022 UB40 Featuring Ali Campbell (in memory of Astro), Del Amitri, Tony Hadley, ABC, Cock Robin, Deacon Blue, Arrested Development, Londonbeat, Cutting Crew Zondag 28 augustus 2022 Holly Johnson (FGTH), Thompson Twins’ Tom Bailey, Sheila E, Belinda Carlisle, Go West, Heaven 17, Hot Chocolate, Black Box De volledige line-up tot nu toe staat hier. wwww-festival.com

Tickets; pre-sale tot woensdag 10-1-2022 Alle soorten tickets en hun prijzen staan op de site www.w-festival.com.

Pre-sale Tickets zijn nog te koop tot 9 januari 23u59 op de ticketshop: www.w-festival.com.

Vanaf 10-1-2022 gelden de standaard tarieven en komen de 3 Dagen Tickets en alle VIP Tickets (enkele dag, 3 dagen of 5 dagen) eveneens online.

Om de bezoekers nog meer faciliteiten en luxe te geven, is W-Festival de samenwerking aangegaan met Festicket.

Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld:
– Booking Protect: een garantie op een risico vrije aankoop gezien je bij verlet een volledige refund krijgt
– betalen van de festival-package in 6 maandelijkse termijnen – boeken van een all-in festival ticket
– inclusief hotel & parking, met helpdesk ter plaatse.

You must be logged in to post a comment Login