THE CURE OP WOENSDAG 23 NOVEMBER 2022 @ SPORTPALEIS!

the-cure
6 december 2021, een ware hoogdag! De goedheilig man bracht niet alleen cadeautjes mee voor alle brave kinderen, maar ook fantastisch concertnieuws:
 .
The Cure heeft in 2022 een Europese tournee op stapel staan van 44 shows doorheen 22 landen! Op woensdag 23 november 2022 staat de iconische Britse band in het Sportpaleis in Antwerpen. Met een nieuw album van 67 minuten en een liveshow van 135 minuten! Treden aan als special guests: The Twilight Sad. De ticketverkoop start vrijdag 10 december om 10u via livenation.be.
 .
In 1980 brak zanger Robert Smith met zijn band The Cure internationaal door met de single “A Forest”. De groep werd het symbool van het new wave tijdperk, maar wist zich door de jaren heen steeds te vernieuwen. Populaire bands van nu als Interpol, Editors, The Smashing Pumpkins, … citeren The Cure als grote inspiratiebron. Songs als “Boys Don’t Cry”, “Close To Me”, “Friday I’m in Love” zijn muzikaal werelderfgoed en in de trofeeënkast van de Rock and Roll Hall of Fame-leden prijken tal van gouden en platina platen.

You must be logged in to post a comment Login