Geen widgets gevonden in de zijbalk
Kings of Leon keert terug naar het Antwerps Sportpaleis voor een exclusieve show op donderdag 9 juni 2022! Dit wordt het eerste concert van de band op Belgische bodem sinds ze 5 jaar geleden voor het laatst (en voor de 5e maal!) als headliner op Rock Werchter speelden. De ticketverkoop start vrijdag 19 november om 10u via livenation.be.
.
Sinds hun debuut in 2003 hebben Kings of Leon – de broers Caleb, Nathan en Jared en neef Matthew Followill – acht albums uitgebracht, verkochten ze wereldwijd meer dan 20 miljoen albums & bijna 40 miljoen singles en tourden ze over de hele wereld. In maart 2021 bracht Kings of Leon hun achtste album ‘When You See Yourself’ uit met Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine) als producer. Opnieuw een topplaat getuige de top 3 notering in de Vlaamse hitlijst en lovende album reviews! Tijdens de recente tour door Noord-Amerika plukte de band nummers uit alle 8 van hun albums en zette zo iedere show opnieuw een indrukwekkende set neer. Dat belooft voor de langverwachte terugkeer naar België!
.
.
, KINGS OF LEON ‘When You See Yourself Tour’ OP 9 JUNI 2022 @ SPORTPALEIS!

Door Peter