Dour 2022: de XXL-editie waarvan je altijd al hebt gedroomd!

dour-2022

 

Hun batterijen zijn volledig opgeladen voor een nieuwe start. Met veel plezier onthullen ze alvast wat er op je wacht in de maand juli 2022: de community komt weer bij elkaar met een alternatief programma, tonnen liefde en vooral één groot FEEST.

Van woensdag 13 tot zondag 17 juli 2022 vieren ze de meest waanzinnige editie van Dour Festival uit de geschiedenis. Ze staan te trappelen om jullie opnieuw te verwelkomen op het festivalterrein voor een editie boordevol liefde en muziek!

Het sleutelwoord van dit jaar is “FEEST”, dat hun meer dan ooit zal samenbrengen, vanaf het moment dat je uit de trein stapt tot de Last Arena, de Boombox, de Red Bull Elektropedia Balzaal, de Dub Corner of de mythische camping.

Omdat ze helemaal wilden uitpakken en je wilden ontvangen zoals dat hoort voor die langverwachte terugkeer, zal het festival dit jaar worden voorafgegaan door een nieuw evenement: Dour CampFest.

Van maandag 11 tot woensdag 13 juli 2022 vieren we Dour CampFest. Dat betekent:

3 dagen warm-up om DOUREUUUH te vieren met de hele community op het ritme van diverse soundsystems, de natuur en talrijke verrassingen in alle vormen en kleuren.

3 dagen om voorbereiding op de start van een prachtige editie van Dour Festival.

3 dagen samen genieten om elkaar opnieuw te ontmoeten voordat je jezelf helemaal onderdompelt in de wereld van Dour Festival met 8 podia en 250 artiesten.

☝ De toegang tot #DourCampFest2022 is gratis voor iedere persoon die in het bezit is van een ticket van 5 dagen voor Dour Festival 2020 en/of 2021.

In juli 2022 moet je nog meer T-shirts en sokken meenemen. We nodigen je namelijk graag uit voor niet 5, maar 7 dagen voor een XXL evenement dat je “à la carte” kan beleven. Of je nu verblijft op de Comfort Camping of in Dour-les-Bains, of je nu je buur van de Festihut wilt ontmoeten of liever een tent wilt delen met 10 anderen… Ons aanbod biedt ieder wat wils.

Of het nu gaat om het pakket Dour XXL (festival + CampFest, met pendeldienst, parking en Regular Camping) of een optie met hotelovernachting… Iedereen kan Dour Festival beleven op zijn/haar eigen ritme.

Jouw perfecte Dour: kies je voor het Festival, CampFest of XXL?

De tickets voor Dour Festival, Dour CampFest en het pakket Dour XXL (dat toegang geeft tot beide evenementen) zijn vanaf vandaag beschikbaar aan Early Bird-tarief en dit tot en met 31 december 2021.

Alle aanbiedingen zijn beschikbaar op tickets.dourfestival.eu.

You must be logged in to post a comment Login