AFF start met AFFectie een muzikale trektocht!

meteor

Met AFFectie gaat de organisatie achter het Absolutely Free Festival concerten organiseren op unieke locaties op het snijpunt van de Limburgse zustersteden Genk en Hasselt. Verbinding en muziekbeleving staan hierbij centraal.

Met AFFectie rolt de organisatie achter het festival vanaf nu ook een jaarwerking uit. Zo krijgen talentvolle artiesten niet alleen tijdens het festival maar nu ook gedurende het hele jaar speelkansen. De muzikale trektocht die de naam AFFectie meekrijgt, wil een brug slaan tussen Genk en Hasselt en zo een nieuwe culturele dynamiek in gang zetten. Onder het motto ‘unieke geluiden verdienen unieke locaties’ houdt de jaarkaravaan halt op bijzondere locaties die de artiesten uitdagen en inspireren en de bezoeker (on)gekende plekken laat (her)ontdekken.

Het startschot wordt gegeven op donderdag 18 november met een exclusieve show van Limburgse ruimteontdekkers Meteor Musik. Zij varen u voor een keer niet naar een nieuwe galaxie maar nemen u mee op een boottocht tussen Hasselt en Genk! Binnenkort volgen nog meer concerten op bijzondere locaties.

Partners in dit unieke verhaal zijn Muziekodroom, Bebat, Stad Genk en Vlaanderen.

Locatie: Scheepvaartkaai 5, 3500 Hasselt (Rederij Limburgia)
Datum: 18.11.2021
Deuren: 19u30
Vertrek: 20u00
Prijs: 3 gebruikte batterijen of 3 euro
Tickets: aan de toegang

You must be logged in to post a comment Login