Machine Head & Amon Amarth op 21 oktober 2022 @ Vorst Nationaal!

mh-aa
Aan de ene kant de pioniers van de moderne metalcore. Aan de andere kant één van de meest gerespecteerde bands in de melodieuze death metal scene. De Amerikanen van Machine Head en de Zweden van Amon Amarth, samen met de Scandinaviërs The Halo Effect als opener, bundelen de krachten op The Viking & Lionhearts Tour 2022, die op vrijdag 21 oktober 2022 in Vorst Nationaal halthoudt.
 .
In de dertig jaar van hun bestaan heeft Machine Head een buitengewone catalogus van klassiekers vergaard, terwijl ze tegelijkertijd hun reputatie opbouwden als één van de krachtigste en meedogenlooste live-bands in de heavy metal. Met albums als ‘Bloodstone & Diamonds’ (2014) en ‘Catharsis’ (2018) die divers, destructief en politiek geladen zijn, houdt Machine Head nooit op te evolueren, zonder daarbij de furieuze geest van hun roots te verliezen. Ongevoelig voor trends en trots dat ze onderscheiden blijven, is Machine Head nog steeds een bulldozer die alles verplettert.
 .
Sinds 1992 zijn de heavy metal warlords Amon Amarth gestaag gegroeid in kracht en populariteit, met als hoogtepunt een verbluffende prestatie op hun laatste album ‘Berserker’ uit 2019, met wereldwijd succes in de charts: Duitsland #1, Zwitserland #1, Oostenrijk #2 en België #18. Het bewijs dat hun traditionele Scandinavische death metal doordrenkt met Viking geschiedenis en tradities nog steeds relevant is. Vandaag de dag is Amon Amarth sterker dan ooit, na meer dan 25 jaar van carrière die hen deed evolueren van hun nederige oorsprong tot hun huidige status als explosieve festival headliner en favoriete band van vele metal fans.
 .
Machine Head : “Head Cases and Lionhearts rejoice! It is with great pleasure we announce our triumphant return to your land to crush skulls, pummel circle pits, and deplete your beer supply!! Only this time we will not be alone. That’s right. For the first time in nearly a decade Machine Head will be forgoing our usual “evenings with…” to join forces with our battle-hardened brothers in the all-powerful Amon Amarth, plus their fellow countrymen, Halo Effect. This absolute monster of a tour will kick off Autumn 2022 and will be the most devastating night of your metal lives. So get ready to raise your fists, raise your glasses, and bang your heads with us at the heaviest tour of the year! No one can resist the pure power of this epic alliance. We are coming for you!”
 .
Amon Amarth : “Vikings, we are called to raid again! They said it couldn’t be done, but epic measures must be taken in these turbulent times. Amon Amarth is joining forces with our long-time lion-hearted friends in the almighty Machine Head to carve a path of destruction across Europe next Autumn. Your heathen souls must witness the full display of production by both bands for what will be the most monumental metal event of the year. Joining the plunder will be Sweden’s The Halo Effect who absolutely embody the spirit of the legendary Gothenburg sound. Keep an eye out for more news from us, as it’s almost time to grab your oars and row to victory. Stay safe, stay strong and raise your horns!”
 .
TICKETPRIJS
Staanplaatsen en ongenummerde zitplaatsen.
(INCL. SERVICEKOSTEN & MOBILITEIT)

You must be logged in to post a comment Login