Warpaint op 26 mei 2022 @ Ancienne Belgique!

warpaint

Schmink? Make-up? Geen opsmuk, pure rock: Warpaint!

Waar deed het pijn? Geen idee, maar Warpaint is na zo’n vijf jaar eindelijk weer terug. Het Amerikaanse, stevig hypnotiserende viertal lanceerde al de eerste nieuwe single ‘Lilys’. Dat blijkt een onverbloemd voorsmaakje van nog meer verse, zinderende, lekkere, net op het randje rammelende rock. John – Red Hot Chili Peppers – Frusciante mocht al eens produceren, en ze tourden al met Yeasayer en The xx. Maar vooral: wij mochten dit felle stel uit L.A. al eens mateloos meemaken in een volle AB Club en Grote Zaal. Hoog tijd voor “een nieuwe couche” alias een frisse kennismaking met het actuele Warpaint-materiaal! En zoals bij hen gebruikelijk: “Warpaint = wait, but not in vain”!’!

TICKETS VANAF 22 OKTOBER 

You must be logged in to post a comment Login