Geen widgets gevonden in de zijbalk
Drie jaar na de release van haar vorige plaat ‘Effet Miroir‘ (goed voor platina in Frankrijk), kondigt Zaz ‘Isa‘ aan, haar vijfde studioalbum dat 22 oktober wordt uitgebracht. De naam van het album komt van Zaz’ echte naam Isabelle en zet de toon voor haar persoonlijke plaat en tournee.

 

Photo credit: Yann Orhan
Na het duizelingwekkende succes van haar wereldhit ‘Je Veux‘ in 2010, beleefde Zaz een hectisch decennium van uitverkochte tours, onderscheidingen en een resem prestigieuze samenwerkingen (Quincy Jones, Charles Aznavour, Kelly Clarkson…). Toen de wereld begin 2020 in lockdown ging, bleek dit dan ook een welgekomen inspiratiebron voor nieuwe muziek. “I needed to be more calm, to almost withdraw. This isn’t at all what I’ve done these last ten years; it’s a paradox,” lacht de zangeres. Voor het album, werkte Zaz samen met de Nederlandse producer REYN.
Isa‘ telt in totaal dertien nummers, waaronder de single ‘Imagine‘ die ze vandaag al loste als voorsmaakje op het album. “A sweeter world than this one” is de boodschap van het nummer. Ze legt uit: “This is a song not only dedicated to a special someone but also to all the people I love and share the same purpose with: make things that are doing good. Create a society that makes sense, this is what we should strive for.”
Beluister ‘Imagine’

Tracklisting ‘Isa‘ : 

1 Les jours heureux
2 Imagine
3 De couleurs vives
4 Ce que tu es dans ma vie
5 Là-haut
6 Il faut qu’on se donne
7 Exister
8 A perte de rue
9 Comme tu voudras
10 Avec son frère
11 Le jardin des larmes (feat. Till Lindemann) *
12 Le chant des grives
13 Et le reste

** ZAZ ORGANIC TOUR 2022-2023 **

Zaz kondigde de eerste 45 tourdata aan van haar Organic Tournee. Ze zal onder meer spelen in het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Canada. Na haar grootschalige arenatour uit 2019, kiest ze ditmaal voor een intieme setting in de mooiste theaters ter wereld, zoals de Londense Royal Albert Hall en onze eigen concertzalen. De ticketverkoop ging zopas online. Meer data worden later bekendgemaakt.

26 januari 2022 > De Roma – Antwerpen >> tickets
05 mei 2022 > Palais Des Beaux-Arts – Charleroi >> tickets 
06 mei 2022 > Cirque Royal – Brussel >> tickets
07 mei 2022 > Le Forum – Luik >> tickets

Door Peter