Geen widgets gevonden in de zijbalk

The Charlatans, De Jeugd Van Tegenwoordig, Brutus en DIRK. Nieuwe namen voor Crammerock 2021.

Het aftellen is begonnen bij de organisatoren en bezoekers van Crammerock. Binnen exact 2 weken openenen de festivaldeuren voor 2 dagen feest en muziek. Vandaag bevestigen ook The Charlatans, De Jeugd van Tegenwoordig, Brutus en DIRK. hun komst naar het festival in Stekene. De Britse band Suede cancelt het optreden omwille van privé-redenen.

Minder goed nieuws voor de fans van SUEDE. De Britse cultgroep met flamboyante popsongs laat in een statement weten dat ze hun komst naar crammerock moeten annuleren. “Unfortunately Suede and crew won’t be able to make it to the festival due to personal reasons. We’re very sorry for this and we hope to be back in Belgium soon.”

De editie van Crammerock ziet er veelbelovend uit met de eerder aangekondigde komst van o.a. dEUS, Balthazar, Doe Maar, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. Daar komen nu ook The Charlatans, De Jeugd van Tegenwoordig, Brutus & Dirk bij op zaterdag. De laatste namen en het tijdsschema worden in de loop van de volgende weken aangekondigd.

De britse band The Charlatans scoorden stevig in de hitlijsten in de jaren 90’tig en ken je vast wel van de hitsingles The Only One I Know, Just When You’re Thinkin ‘Things Over, One to Another en North Country Boy. Ze komen op zaterdag naar stekene voor een stevige portie rock en britpop.

Inmiddels 16 (!) jaar geleden kwam De Jeugd Van Tegenwoordig met hun bom van een debuut ‘Watskeburt’. Sindsdien stonden Vjeze Fur, Wiwa en Faberyayo op zowat elk podium in Vlaanderen en Nederland en dropten ze het ene knaller na het andere. Verwacht je aan een karrenvracht hits op zaterdag.

De laatste namen en het tijdsschema worden in de loop van de volgende weken aangekondigd.

Tickets

Eerder werd aangegeven dat het aantal beschikbare tickets voorlopig werd beperkt tot 13.500 tickets per dag – deze tickets waren in recordtempo de deur uit.  Er is een wachtlijst geopend op www.crammerock.be. “Begin volgende week wordt bekend gemaakt of er nog meer tickets vrijgegeven worden. We raden iedereen sterk aan om zich in te schrijven op de wachtlijst. Zo krijg je als eerste de kans om te bestellen.”

Veilig festivallen met het covid safe ticket

Toegang tot Crammerock is enkel mogelijk met een geldig Covid Safe Ticket. Op deze manier kunnen festivalbezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Crammerock komt begin volgende week met bijkomend advies voor de bezoekers.

Om een geldig covid safe ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers voldoen aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden: je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19, je bezit een negatief PCR-testcertificaat, je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat of je bezit een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test. 

Meer informatie vind je op www.crammerock.be.

Door Peter