Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hun 40ste verjaardag is de ideale aanleiding om nog eens achterom te kijken. Naar projecten waar ze hun schouders onder hebben gezet: DOK, Boomtown, Nest, Glimps, De Beloften, Sound Track, … Naar de samenwerkingen met Gentse zalen en concepten. Maar hun blik blijft resoluut gericht op de toekomst, zoals ze altijd al hebben gedaan. Richting een digitale evolutie, waar ze met Sound Of Ghent de eerste stappen hebben gezet. Met een vaste stek, die met het Wintercircus alsmaar meer realiteit wordt. Met het creëren van kansen voor nieuwe genres, bands en artiesten waar ze in geloven. 
 
Wat ze altijd zullen blijven doen is het bezetten van onze geliefde stad Gent. En dat is nét onze opzet om het 40-jarig bestaan te vieren. 40Y DEMOCRAZY wordt een heus stadsfestival. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november, organiseren ze 50 concerten in 10 verschillende locaties. Ze kozen vooral voor die plaatsen waar ze in al die jaren een band mee opbouwden en structureel mee samenwerken.
 
Op het programma: frisse acts als Esinam, Poté, Oscar Jerome, David Numwani, Lucrecia Dalt, DVS1, Dr. Rubinstein, The Cool Greenhouse, Blanks en Kids With Buns tot kleppers als Connan Mockasin, Acid Arab, Amadou & Mariam, Stikstof, Mauro Pawlowski, Millionaire, Het Zesde Metaal, Howe Gelb en Whispering Sons
 
Check democrazy.be voor het volledige programma. Mis het niet en wees vooral heel welkom!

Door Peter