Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het rijk van de herwonnen vrijheid lijkt steeds meer in zicht! Toch wordt ook de zomer van 2021 er eentje waar we de corona-spelregels nog moeten volgen, ook voor de organisatie van evenementen en festivals. Hierdoor werd ondertussen duidelijk dat de organisatie van Benenwerk ‘Ballroom Brugeoise’, met zijn meer dan tien podia verspreid over de Brugse binnenstad, ook dit jaar helaas geen optie is. Voor een volgende editie is het uitkijken naar zaterdag 13 augustus 2022.

Maar er is ook goed nieuws! Het stadsfestival MOODS! komt er dit jaar wel, weliswaar in een coronaproof versiemet beperkte publiekscapaciteit, en dat tussen 30 juli en 21 augustus.

Het wordt een editie met een focus op onze rijke en gevarieerde Belgische muziekscene. Zowel aankomend talent met een veelbelovende toekomst voor zich, als gevestigde waarden krijgen een plaats op één van de podia op verschillende sfeervolle locaties in de Brugse binnenstad. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan het programma, maar we kunnen alvast deze eerste bevestigde namen aankondigen!

De ticketverkoop voor MOODS! 2021 start op maandag 14 juni om 11u via moodsbrugge.be en In & Uit Brugge.

Gabriel Rios  01.08 — Burg
Trixie Whitley 12.08 — Burg
Novastar ‘The Fab Four Hands Tour’ 19.08 — Burg
Mooneye 10.08 — Gruuthuse
Naima Joris 11.08 — Gruuthuse
The Haunted Youth ‘Vloedgolf’ 05.08 — House Of Time
Kids With Buns ‘Vloedgolf’ 08.08 — House Of Time
Froukje ‘Vloedgolf’ 15.08 — House Of Time

 

 

Door Peter