Geen widgets gevonden in de zijbalk

De eerste namen van Rock Ternat 2021 zijn bekend!

En die zijn niet van de minste! Op zaterdag 28 augustus kan je op ons podium komen kijken naar ARSENALHIGH HI en DIRK.! De mannen van DISCOBAR GALAXIE maken er een geweldig feest van op de Rock Ternat Relaunch Party vrijdag 27 augustus.

Met Arsenal en Discobar Galaxie sluiten we twee gevestigde Rock Ternat waarden opnieuw in de armen. De indie rockers van High Hi en DIRK. brengen een frisse wind in onze revival die we met veel liefde verwelkomen. We kunnen niet wachten om er samen met jou en dit fraai gezelschap een geweldige editie van te maken!

De ticketverkoop start maandag 14 juni om 10 uur. 

WE’RE BACK

Na een pauze van 8 jaar hebben we besloten om Rock Ternat nieuw leven in te blazen. Juist nu. Omdat we vinden dat we weer met elkaar moeten kunnen dansen, feesten en van livemuziek genieten. In alle vrij- en veiligheid. Omdat we onze trouwe partners uit de muziek- en evenementensector een signaal willen geven dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. En omdat het wel weer eens tijd wordt voor positief geluid! Daarom: juist nu. Het wordt een hele uitdaging, niet in het minst door de onzekere tijden waarin we ons bevinden, maar we gaan die uitdaging graag aan. ”

 

 

Door Peter