Geen widgets gevonden in de zijbalk

Suikerrock 2021 wordt uitgesteld. De volgende editie van het Tiense festival vindt plaats van donderdag 28 juli tot zondag 31 juli 2022.

Het is niet hun favoriete beslissing, en ze werd niet licht genomen, maar ze zat eraan te komen. Op het overlegcomité van vrijdag 23 april werden alweer geen concrete beslissingen genomen in verband met de festivalzomer. Die onzekere situatie maakt het gewoonweg onmogelijk om nog een volwaardig Suikerrock op poten te zetten, zoals hun fans dat ook verwachten. Een bittere pil voor onze organisatie, maar ook voor de medewerkers, sponsors, leveranciers, de artiesten en hun entourage. En uiteraard is dit weerom een teleurstelling voor de fans en vrienden van Suikerrock, die het voorbije jaar veel begrip getoond hebben, waarvoor ze hen niet hard genoeg kunnen bedanken!

Volgend jaar is Suikerrock er terug, sterker dan ooit! Ze hebben namelijk nog een paar verrassingen in onze mouw voor die editie, maar daarover later meer.  Tickets blijven geldig voor de editie 2022. Ticketkopers zullen via e-mail verwittigd worden door de ticketleverancier waar ze de tickets aankochten. Het wordt uitkijken naar de coronavrije zomer van 2022, waar we elkaar eens goed zullen vastpakken, en terug kunnen meezingen en dansen als nooit tevoren!

Alles is echter nog niet verloren voor de zomer van 2021: Omdat ze niet nog eens een jaar de gekende ‘vibes & sweetness’ willen missen, hebben ze de voorbije weken koortsachtig gewerkt aan een alternatief. Er liggen hiervoor concrete plannen op tafel, maar die zullen ze pas uit de doeken doen wanneer ze definitief weten wat er toegelaten zal zijn.

Door Peter