Arno komt met nieuw werk en lost hiervan 2 nummers!

arno
Nieuwe single van Arno: “Solo Gigolo” & “Quelqu’un a touché ma femme”, piano & stem.

Dit is het Arno album waar iedereen op gewacht heeft. Een album met uitgeklede piano-stem versies van de meest ontroerende nummers uit zijn repertoire. Aan zijn zijde de jonge Franse pianist Sofiane Pamart, met magie als resultaat. De eerste nummers die vandaag verschijnen zijn: “Solo Gigolo” en “Quelqu’un a touché ma femme”, pakkende versies van twee klassiekers uit het repertoire van de Oostendse crooner. Geen zware gitaren of pompende ritmes, maar pure, rauwe emotie.

De single is nu beschikbaar op alle streamingplatformen


Meer info over het album & Arno’s plannen volgt binnenkort !

Luister hier naar de single. Luister hier naar de single.

You must be logged in to post a comment Login