Geen widgets gevonden in de zijbalk
, CSN&Y komen na ruim 50 jaar met deluxe versie van Déjà Vu!
‘Déjà Vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young  is één van de beroemdste albums uit de rockgeschiedenis met nummers als ‘Carry On‘ en ‘Teach Your Children‘. Op 14 mei, ruim vijftig jaar na release, brengt de band een deluxe versie uit die bestaat uit een uitgebreide 4-CD/1-LP collectie.
, CSN&Y komen na ruim 50 jaar met deluxe versie van Déjà Vu!
.
Vandaag is de eerste track ‘Birds’ van ‘DÉJÀ VU: 50TH ANNIVERSARY DELUXE EDITION’ uitgekomen. Op de nieuwe jubileumeditie werden de 10 originele nummers van het album aangevuld met nog eens 38 songs die bestaan uit demo’s, outtakes en alternatieve takes, waarvan de meeste nooit eerder zijn uitgebracht. ‘Know You Got To Run‘ is één van die nummers en tevens het eerste lied dat de band opnam tijdens hun eerste studiosessie in een huis dat Stills huurde van Peter Tork.
.
De jubileumeditie wordt geleverd met een hardcover fotoboek van schrijver en filmmaker Cameron Crowe. Zijn notities uit die periode geven een blik op het creatieproces van het album via verhalen over Crosby, Stills, Nash en Young.
 .
Crowe: “50 years later, with the sonic aperture fully opened, it’s a wide-screen look at the big picture of Déjà Vu, with more music, including a batch of surprises, unseen photos, and a lot more clarity.”
‘DÉJÀ VU: 50TH ANNIVERSARY DELUXE EDITION’ is vanaf 14 mei verkrijgbaar. Pre-order het album nu via bol.com.

Door Peter