PAASPOP LOST EERSTE NAMEN VOOR EDITIE 2021!

Paaspop 2021 coronaproof

Dit zijn ze! De eerste 90+ namen van Paaspop 2021. Bij een super speciale zomereditie mag een eye-popping line-up niet ontbreken.

π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§π—©π—˜π—₯π—žπ—’π—’π—£
De ticketverkoop start op zaterdag 27 februari om 11:00 uur viaΒ paaspop.nl.Β Ze starten met een super speciale Early Bird ticketverkoop waarin enkel weekendtickets te koop zijn, en zolang de voorraad strekt!Let op: er is maar een gering aantal tickets beschikbaar, wees er dus heel snel bij! Er is in 2020 massaal besloten om entreetickets te houden (waarvoor super veel dank). Hierdoor is Paaspop 2021 al voor ruim 90% uitverkocht.

π— π—œπ—π—‘ π—›π—¨π—œπ——π—œπ—šπ—˜ π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§
Alle tickets zijn automatisch omgezet naar 2021 tickets. Iedere ticketkoper ontvangt hier op 18 februari een e-mail over. Alle (ticket)vragen en antwoorden vind je op deze pagina:Β www.paaspop.nl/info

ZOJUIST BEVESTIGD!
Chef’Special β€’ AndrΓ© Hazes β€’ Paul Kalkbrenner β€’ Kensington β€’ Krezip β€’ Netsky β€’ Danny Vera

Di-Rect β€’ Epica β€’ Frenna Deluxe β€’ Kraantje Pappie β€’ Duncan Laurence β€’ Maan β€’ Davina Michelle β€’ MY BABY β€’ Rolf Sanchez β€’ Suzan & Freek β€’ TyphoonBilal Wahib β€’ ELVANA β€’ Fresku (live) β€’ Joost β€’ Pokey LaFarge β€’ S10 β€’ SONS β€’ Voltage

80 VERANTWOORD β€’ Aap uit de Mouw β€’ ABBA FEVER β€’ AC IN DC β€’ ADF Samski β€’ Afrobros β€’ Bare Jams β€’ BIZKIT PARK β€’ Bonxo & Serge V. β€’ Coming fout met Pim Pam Pompen en het Feestteam β€’ DAREDEVILS β€’ Diquenza β€’ Doe maar Danny Panadero β€’ Dopebwoy β€’ ELVANA β€’ Freddy Moreira β€’ Genta β€’ Gotu Jim β€’ HANBA β€’ JEROENS CLAN β€’ Johnny 500 β€’ Kruzo β€’ La Fuente β€’ LEADBEATERS β€’ Loco Loco Discoshow β€’ MOTHER MERCURY: 50 JAAR QUEEN β€’ MR WEAZLY β€’ Mr. Belt & Wezol β€’ MUYAYO RIF β€’ PAPAFORMIGAS β€’ Paul Elstak β€’ PERCOSSA β€’ Poke β€’ Quique β€’ RAYEN PANDAY β€’ RENE VAN MEURS β€’ RUMAG β€’ RUMAG β€’ Sensue β€’ SINDICATO SONICO β€’ SINGLEFEESTJE β€’ SMÈRRIG Diskjochies β€’ SOR β€’ Spoil Engine β€’ STACKED ACTORS β€’ STAND UP COMEDY MC; Tim Hartog Act1: Daveson Ignatia Act 2: Stephen Bell Act 3: Daan van der Hoeven β€’ STARMAN: DAVID BOWIE TRIBUTE β€’ Team Rush Hour β€’ THE ART OF PANTERA β€’ THE FORTUNATE SONS β€’ THE MAHONES β€’ The Night of the Bratwurst β€’ The Pink Floyd Project β€’ THE SLAYER COVERBAND β€’ The Wetnecks β€’ TOMMY TORNADO & THE CLERKS β€’ Tony Junior β€’ TREE GEES β€’ UP THE IRONS β€’ Wildstylez β€’ WK Schuifelen β€’ Yung Nnelg β€’ Zanger Kafke & Braboloco β€’ ZEROOS HEROES

You must be logged in to post a comment Login