Geen widgets gevonden in de zijbalk
AC/DC brengt vandaag zijn nieuwe (17e) album ‘POWER UP’ uit via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van deze legendarische band sinds de vorige cd ‘Rock or Bust’ uit 2014. Openingstrack ‘Realize’ kwam woensdag uit als 2e single. Met de vorige single ‘Shot In The Dark’ scoorde het vijftal wereldwijd een instant hit. De vermakelijke behind the scenes-video daarvan staat hier.
LUISTER NU

 

Nieuw AC/DC album ‘POWER UP’ beluisteren in speciale mobile living room
Sinds gisteren trekt een opvallende en met vlammen gewapende AC/DC-truck dwars door België en Nederland. Dit vervaarlijke zwarte monster is een huiskamer-op-wielen; maximaal rock-‘n’-roll ingericht voor een orgastische once in a lifetime luisterervaring. Deze sfeervolle mobile livingroom herbergt namelijk onder meer een relaxt bankstel, een Rosie-dikke stereo en een muur met versterkers die het beluisteren van ‘POWER UP’ tot een even unieke als oorverdovende ervaring maken.More cool AC/DC stuff! 
.
De speciale ‘World Map’ – de ideale hub voor AC/DC-fans –  wordt per werelddeel ontsloten (o.a. toffe backstage video’s en een AC/DC name generator).
https://acdc.lnk.to/WORLD & https://you.acdc.com/
Als laatste werelddeel gaat binnenkort (uiteraard) Australië van het slot voor nog meer coole AC/DC stuff, dus hou deze website goed in de gaten!‘POWER UP’
Voor dit album werkte de band opnieuw samen met producer Brendan O’Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers, waarop met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd.
.
.TRACKLIST
1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red
 .
De bandbezetting is als volgt:
Brian Johnson: zang
Angus Young: lead gitaar
Stevie Young: slag gitaar
Cliff Williams: bas
Phil Rudd: drums

Door Peter