Dua Lipa en Angèle stellen hun nieuwe single ‘Fever’ voor!

dualipa

DUA LIPA BRENGT GLOEDNIEUWE SINGLE UIT MET ANGÈLE EN KONDIGT SPECTACULAIRE LIVESHOW AAN

De twee popartiesten die elk hun eigen invloeden hebben, werkten samen om ‘Fever’ te creëren met een mix van het talent van beide songwriters. ‘Fever‘ zal staan op de Frans editie van ‘Future Nostalgia’ waarvan de CD beschikbaar is vanaf 20 november en de LP vanaf 4 december.

Behalve de Franse editie, zal er ook een ‘Future Nostalgia Bonus Edition CD’ uitgebracht worden met bonustrack ‘Levitating‘ feat. DaBaby en het volledige ‘Club Future Nostalgia‘ album. Binnenkort wordt ‘Club Future Nostalgia ook nog uitgebracht op Vinyl, inclusief cd-versies van beide albums!
BELUISTER ‘FEVER’
Samen hebben Dua Lipa en Angèle meer dan 8 miljoen sales wereldwijd; 7 miljoen sales voor Dua’s debuutalbum en ‘Future Nostalgia‘ waarop haar hits ‘Don’t Start Now’, ‘Physical’ ‘Break My Heart’ en ‘Levitating’ staan. Angèle’s debuutalbum BROL was goed voor een miljoen sales.
  DUA LIPA LIVE   @STUDIO 2054 

Dua Lipa pakt op 27 november groots uit met “Studio 2054”, een multidimensionale livestream waarin de muziek van haar nieuwste album Future Nostalgia, performances, theater en dans centraal staan. 

Dua zal tracks spelen uit  “Future Nostalgia”, “Club Future Nostalgia” en haar debuutalbum. Studio 2054 is een kaleidoscope van het verleden, heden en de toekomst, mengt realiteit en verbeelding, adrenaline en enthousiasme – samen creëren ze een geheel nieuwe manier om een show te beleven. 

De show wordt uitgezonden vanuit een gigantisch magazijn dat volgebouwd is met fenomenale decors waaronder rollerdisco’s, prachtige kleedkamers en surrealistische tv-shows. Daarnaast wordt Dua bijgestaan door een groot aantal bekende artiesten, dansers, acrobaten en skaters.

De show wordt live uitgezonden via het platform LIVENow in vier verschillende tijdzones. De show voor Europa zal op vrijdag 27 november om 21:30 starten. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vandaag via deze website. Ook het is mogelijk speciale tickets te kopen voor een exclusieve pre-show met behind the scenes beelden en een uitnodiging voor de aftershow party met Dua en featuring gast DJ’s. Een standaardticket kost €9.99 en ticketbundels zijn beschikbaar vanaf €16.50. 

Dua Lipa stelt ‘Future Nostalgia‘ voor in Het Sportpaleis op 1 oktober 2021.

You must be logged in to post a comment Login