Geen widgets gevonden in de zijbalk
Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Bon Iver in het Antwerps Sportpaleis, initieel voorzien op 23 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 17 januari 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op donderdag 4 november 2021, met Aaron Dessner’s Big 37d03d Machine als special guest.
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.
 .
De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.
 .
Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Bon Iver, dat zou plaatsvinden op donderdag 23 april in het Antwerps Sportpaleis, wordt daarom verplaatst naar zondag 17 januari 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
 .
Bon Iver:
“It is with great care and empathy to all involved that we announce the rescheduling of the spring tour dates in Europe and the UK to January 2021.
 .
The entire Bon Iver team has been closely monitoring this unprecedented worldwide health situation, and it is under the guidance of those more knowledgeable than us, that we have determined rescheduling to be the safest path forward for all involved. We hope that this is the best preventative action we can take against the spread of coronavirus (COVID-19).
Stay safe and healthy. We look forward to seeing you soon.”

Door Peter