Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dankzij de Dranouter Zomersessies klinkt er toch muziek in Dranouter! Op het festivalterrein ‘De Voute’ in Dranouter pik je per Zomersessie twee à 3 optredens mee. Op het gezellige festivalterrein kan je ook genieten van een drankje en iets om te eten. Kortom: dankzij de Dranouter Zomersessies pik je toch dat heerlijke festivalgevoel mee. Het programma van juli was al bekend, met o.a. Noémie Wolfs (duo), Geike (trio), The Bony King Of Nowhere, Lukas Lelie en Bas Birker, Absynthe Minded (duo)… Vandaag laten ze de rest van het programma van augustus op je los: The Voice-winnaar IBE, Kadril, Triggerfinger-frontman Ruben Block, Frank Vander Linden én een extra Zomersessie van Brihang. Met deze toevoegingen is het programma van de Dranouter Zomersessies helemaal compleet. Nu is het aan jou om jouw keuze(s) te maken & tickets te bestellen vanaf 16/07 om 16u!

School Is Cool en Flying Horseman 

Voor augustus was de Zomersessie van 1 augustus met School Is Cool, Riguelle + Hautekiet + Cresens en Myrddin al aangekondigd, net zoals de Zomersessie van 2 augustus met Flying Horseman, Lyenn (trio) en An-Sofie Noppe. Voor deze Zomersessies zijn er nog tickets beschikbaar. De Zomersessies die plaatsvinden tijdens het festivalweekend van 6-7-8-9 augustus zijn allemaal uitverkocht. Tijdens het festivalweekend staan o.a. Flip Kowlier (solo), Novastar (solo), Willem Vermandere en Portland op het podium in Dranouter.

Met o.a. IBE, Ruben Block en Brihang is volledig programma bekend!

Nu is ook de rest van het programma van augustus bekend, met toevoegingen zoals The Voice-winnaar IBE, folkband Kadril, Triggerfinger-frontman Ruben Block, De Mens-frontman Frank Vander Linden & meer. Op algemene vraag is er een extra Zomersessie met de West-Vlaamse rapper Brihang. Met deze mooie toevoegingen is het programma van de Dranouter Zomersessies helemaal bekend. Nu is het aan jou om jouw keuze(s) te maken!

TICKETS & INFO

Door Peter