Labadoux canceled! volgende editie 7-8-9 mei 2021.

labadoux-2020
Ze hebben besloten het doek te laten vallen over het komende festival. Gezien de opmars van het coronavirus zijn ze genoodzaakt deze beslissing te nemen, uit zorg voor hun medewerkers en artiesten, bezoekers, sponsors en gasten. Een tijd lang hebben ze de hoop gekoesterd dat het festival alsnog zou kunnen doorgaan, maar met de gegevens waarover ze nu beschikken zou het echt onverantwoord zijn dit wel te doen.
.
Maar niet getreurd…. Ze doen hun uiterste best de 32ste editie in de vorm zoals die nu in de steigers staat maximaal te schuiven naar volgend jaar.  Noteer dus 7-8-9 mei 2021 in jullie agenda.
 .
Mensen die hun ticket kochten via het online platform of via Cera worden spoedig op de hoogte gebracht hoe de terugbetaling gebeurt.  Wie hierover dringende vragen heeft kan mailen naar organisatie@labadoux.be .

HIER ALLE EXTRA INFO

You must be logged in to post a comment Login