Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 10 maart hadden ze nog het volste vertrouwen om W-fest 2020 (en aanverwante concerten) te laten doorgaan op de gekende data in mei. Vandaag is het zonder meer ‘goed bestuur’ om de gezondheid van de W-fest familie 100% te waarborgen en ons spreekwoordelijk plan B, de shift van de events naar de zomer 2020 uit de kast te halen.

Hun team is daarom eind vorige week in gang geschoten om W-fest 2020 ‘2.0’ dit jaar opnieuw uit te bouwen van 14 tot 17 augustus, het vertrouwd, verlengd W-fest hemelvaart weekend.

Vandaag zijn ze klaar met dit huzarenstuk, dankzij de steun van het volledige team en de leveranciers!

De line-up werd aangepast volgens de beschikbaarheid van de bands, waarbij we meteen kunnen meegeven dat bijna alle headliners allemaal on board zijn gebleven ! Meer nog, ze zijn er in geslaagd om één iconische band toe te voegen, als magische afsluiter van W-fest 2020. Meer info hieromtrent vinden jullie op de line-up.

Ook al weten ze dat het nieuwe scenario niet voor iedereen 100% zal matchen- er zijn bij de nieuwe set up noodgedwongen enkele bands moeten sneuvelen – rekenen wij op jullie massale steun en aanwezigheid om van deze W-fest editie – onze 5de verjaardag – een onvergetelijke belevenis te maken. Want van één ding zijn we wél zeker in deze onzekere tijden: W-fest zal jùllie feest blijven!

Ben je tickethouder van het festival?

Lees dan aandachtig onderstaande info. Je kan er immers alle informatie vinden over hoe jullie huidig ticket om te zetten naar een nieuw. Heb je een andere vraag – dus niet ticket gerelateerd – dan kan je contact opnemen met onze W-fest hotline op het nummer 0032465035524 (NL) en 0032465033341 (FR/EN/DE/IT).

  1. Hou je ticket(s) bij de hand.
  2. Klik op Tickets omruilen
  3. Lees aandacht de tekst op deze pagina
  4. Vul je naam en email adres in.
  5. Selecteer je huidig(e) ticket(s), vul het bestelnummer in en kies de datum wanneer je W-fest wenst te bezoeken in augustus.
  6. Druk op verzenden, je ticket(s) is (zijn) aangepast!

Parking tickets, f&b vouchers, Full w-fest tickets (4 dagen) hoeven niet te worden gewijzigd en blijven 100% geldig !

Ik sluit graag af met een persoonlijk noot : de voorbije 5 jaar waren ‘not easy’ maar zeer intens & bijzonder. De voorbije week heeft het 100 koppige W-fest team achter de schermen keihard gewerkt om de switch naar augustus mogelijk te maken. Om het lange leven van W-fest te garanderen. Omdat W-fest een deel is van onze ziel. Omdat W-fest meer is dan een muziekfestival. Vandaag en morgen nemen wij jullie steun en waardering graag ter harte. Samen slaan we ons door deze periode. Blijf W-fest massaal promoten, ondersteunen en bezoeken !

Voor nu: keep safe, stay healthy, blijf thuis en luister gerust naar onze W-Fest 2020 Covid 19 stay-at-home spotify lijsten.

THE SUN SIDE https://open.spotify.com/playlist/0yA9h7jv7vFjMvbj9fV95x?si=FbnO9LvsSymZBAkLwJX-MA

THE MOON SIDE https://open.spotify.com/playlist/0Fdg8g829yenRv8wuKbJk1

Door Peter