Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit jaar vindt Paradise City plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De site is nog immer het magische domein van Kasteel Ribaucourt in Perk. De inmiddels zesde editie van het festival houdt vast aan dezelfde beginselen als waarop de eerste in 2015 werd gebouwd: een mix van de beste elektronische muziek, een publiek met een open geest en een stevige inspanning om daarbij de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Vandaag maakt de organisatie een lijst van 35 namen bekend, waardoor momenteel de teller op 55 komt te staan. Eerstdaags zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

2manydjs – Acid Pauli – Adam Port – Adi – AliA – Âme (Live) – Andras –  Ceephax Acid Crew (Live) – Cellini – Dan Shake – DJ Dustin – Dwig (Live) – Edward – Elli – Fedele – Hunee – HVL (Live) – Innellea (Live) – Islandman – Jaguar Jaguar – Kalabrese & Rumpelorchester – Kelly Lee Owens (Live) – Laurence Guy (Live) – Lawrence (Live) – Levon Vincent – Mezerg – Molly & Ateq – Move D – Mr. G – Nico Morano – Or:la – Red D & Lefto – Schatrax – Susobrino – VRIL (Live)

De broertjes van 2manydjs maken voor de tweede opeenvolgende keer hun opwachting op Paradise City. Ze sluiten de zesde editie in schoonheid af op zondagavond. Nog een zondagskind: Hunee, die een met een soul-saus overgoten house set van 3 uur zal draaien. Pionieren zit in het DNA van Paradise City en dus mogen ditmaal onder andere de verse talenten van de Ierse DJ Or:la, de Antwerpse live band Jaguar Jaguar en het eenmansorkest in de vorm van pianist Mezerg aan de bak. Een ode aan de comeback van live muziek zal gebracht worden met een uitzonderlijk optreden van Kalabrese met zijn Rumpelorchester. En voor de fans van downtempo zal Acid Pauli de ondergaande zon muzikaal begeleiden ter hoogte van Perk. Peace.

TICKETS & INFO

Door Peter