Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ja! Jaaaa! Daar zijn ze weer! Zojuist aangekondigd en niet voor het eerst op Sjock (en daar is een damn good reason for): New Bomb Turks!! Net als Dropkick Murphys (USA), Oh Sees (USA), Voodoo Swing (USA), This Means War (BEL/ NED), Dry Riverbed Trio (NED) en Stiff Richards (AUS).

Méér namen (waaronder de headliner van de vrijdag —> stay tuned!) worden binnenkort bekendgemaakt. Ticketverkoop start zeer spoedig.

Eerder werden onder meer klappers al Social DistortionThe BlastersAgnostic FrontBlack LipsJason Ringenberg and Band en Phil Campbell And The Bastard Sons Plays Motörhead aangekondigd. Meer informatie over de acts staan in de bij deze mail bijgevoegde bio’s.

De line-up tot nu toe staat op de site.

Line-up tot nu toe (meer namen volgen!)

 Main Stage
Dropkick Murphys, Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips, Oh Sees, Phil Campbell and the Bastard Sons, New Bomb Turks, Pat Todd and the Rankoutsiders, Death by Unga Bunga, White Fang, This Means War, Decent Criminal, Uncle Bard and the Dirty Bastards, Neighborhood Brats, Stiff Richards, Hukkelfukkers

At The Titty Twister
The Blasters, The Sadies, Jason Ringenberg and Band, Voodoo Swing, Vandoliers, Slacktone, Arsen Roulette, Dry Riverbed Trio The Same Old Shoes, The Ragtime Rumours, Belle Starr and the Boot Jacks, Sean K. Preston

Door Peter