Geen widgets gevonden in de zijbalk
Weer nieuwe namen voor Rock Werchter! De oogst van de week is heel boeiend. Zeer avontuurlijk ook. Een overzicht. Rex Orange County, Miles Kane, Fontaines D.C. en Banks komen op donderdag 2 juli naar het Festivalpark. Nieuw voor vrijdag 3 juli zijn Loyle CarnerJake Bugg, Parcels en girl in redAgnes Obel, Alec Benjamin, Phoebe Bridgers en Cavetown zijn aan de line-up van zaterdag 4 juli toegevoegd. LP, Richard Hawley, GoGo Penguin en Jehnny Beth vullen het programma van zondag 5 juli aan. De teller staat nu op 55 acts. Nog even tot de full line-up.
 .
Al eerder aangekondigd: Pearl Jam, The Strokes, Kendrick Lamar, System of a Down, Twenty One Pilots en Volbeat. Maar ook Placebo, Liam Gallagher, Lewis Capaldi, Faith No More, Beck, Pixies, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Anderson .Paak and the Free Nationals, Disclosure, Jorja Smith, HAIM en zo veel meer. Tickets voor Rock Werchter 2020, dat plaatsvindt van donderdag 2 tot zondag 5 juli in het Festivalpark in Werchter, zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Meer namen zijn er volgende week. Stay tuned.

Door Peter